fotograf nunta

Fuga dupa rochia de mireasa

fotograf nunta

Aceasta activitate plina de stres cunoscuta sub denumirea de cumparare a rochiei de mireasa este pe departe cea mai importanta din toata nunta. Cel mai important este ca probabil nu vrei sa coste o avere, si vrei totusi sa fie una minunata, care sa iti garanteze centrul atentiei pe care il visezi de atata timp. Acum iti vom prezenta un mic articole cu privire la rochile de mireasa, sa poti sa stii si tu ce sa alegi in functie de ce iti doresti. Asa vei fi cu siguranta centrul atentiei la cel mai important eveniment din viata ta.

Toata aceasta traditie de maritis a pornit de la regina Victoria a Angliei, care a dat drumul de altfel la o intreaga revolutie in moda rochilor. Ea si-a dorit ca de nunta ei sa poarte o rochie alba si de atunci, miresele din toata lumea au rochie alba la marele lor eveniment. Nunta este un eveniment unic in viata personala. Pentru mireasa, este chiar ziua ei cea mare, cand poate exploata la maximum rolul sau central, dar nu oricum, ci intr-o rochie care sa o transforme dintr-o simpla fata frumoasa intr-un personaj divin. Rochiile de mireasa sunt in mai multe tipuri, aceste tipuri sunt in felul urmator: Primul tip de rochie de mireasa este cea de printesa, aceasta rochie are foarte mult tulle in compozitie si prezinta cercuri de plastic pentru a ii oferi ciclicitatea necesare. Mai exista rochia de mireasa de tip sirena care urmeaza linia corpului in partea superioara pana la genunchi dupa care devine evazata, urmeaza rochia de mireasa cu trena care este caracterizata de finalizarea rochiei cu o trena de diverse lungimi.

fotograf nunta

Rochia de mireasa tip baby doll care este o rochie mulata pana sub sani iar apoi larga, pentru a accentua talia. Rochia de mireasa empire care este un tip de rochie regala, cu talie ridicata ca la baby doll, imediat sub sani fusta este fluida si cade imediat drept, nu foarte larga dar lejera fara sa marcheze in niciun felt alia purtatoarei. Si nu in ultimul rand, mai exista rochia de mireasa tip A care in partea de sus a rochiei urmeaza linia corpului iar in forma de jos are forma literei A. Aceste tipuri de rochie de mireasa pot fi achizitionate in functie de structura fiecarei mirese si pot avea diverse culori de la alb la crem si pana la albastru.

fotograf nunta

Asadar, rochia de mireasa este cel mai important accesoriu din viata oricarei mirese. Aceasta rochie reprezinta cartea ei de vizita in cadrul acestui minunat eveniment. Rochia trebuie aleasa dupa marimile si structura corpului fiecarei mirese intocmai pentru a ii scoate in evidenta toate avantajele si a o face sa fie cea mai frumoasa la nunta ei. Fiecare mireasa isi doreste sa fie permanent in centrul atentiei, dar o mireasa cu o rochie de exceptie este cu siguranta atentia tuturor invitatilor. Alege si tu rochia de mireasa care iti ofera cea mai mare incredere de sine si astfel evenimentul tau are un succes imens.

admin@cutiutafoto

contact@cutiutafoto.ro

No Comments

Leave a reply