fotograf de nunta

Intrebari pe care sa i le adresezi fotografului de nunta

Dupa alegerea si contactarea fotografului de nunta este foarte important sa i se ofere cat mai multe detalii cu privire la eveniment. Informatii de baza precum data, locul, tema, numarul invitatilor, dar si informatii cu privire la momentele pe care mirii le doresc neaparat surprinse in imagini: momente cheie, cum ar fi cununia religioasa, dansul mirilor, aruncarea buchetului etc, dar si atitudinea discreta sau, dimpotriva, omniprezenta. Mirii si fotograful vor trebui sa fie pe aceeasi lungime de unda in ziua nuntii – o comunicare buna este extrem de importanta atat pentru fotograf, cat si pentru miri.

La momentul angajarii fotografului pentru nunta, in discutia pe care o au cu acesta, mirii nu ar trebui sa omita urmatoarele intrebari:

1. Cunoaste locul in care va fi organizata nunta?
Un fotograf nunta care stie deja locul in care se va organiza nunta ofera un real avantaj. Acesta va sti care sunt diferitele unghiuri de vedere si va sti cum sa aleaga spatiile si cum sa se foloseasca de luminozitatea lor. Desi este un plus, acest lucru nu ar trebui sa fie decisiv pentru alegerea mirilor, deoarecere orice profesionist va fi capabil sa se adapteze la orice situatie.

Ce servicii suplimentare ofera?
Un fotograf nunta poate oferi servicii optionale: rezumat Video de 1h al evenimentului, filmare FULL HD, Album FotoCarte, sedinta Foto Trash the Dres, al doilea fotograf la nunta, video proiector, multiplicari DVD-uri s.a.m.d. Mirii care doresc aceste beneficii, ar putea opta pentru acelasi profesionist, deoarece costurile ar fi mai reduse.

Cum se va realiza plata serviciilor?
Odata ce se opteaza pentru unul dintre pachetele pe care le ofera un fotograf nunta, mirii trebuie sa se informeze cu privire la termenii de plata. Exista o plata in avans? Care sunt conditiile de anulare a contractului in cazul in care nunta va fi amanata pentru un motiv oarecare?

fotograf de nunta

Ce alte alternative ofera fotograful?
Despre nunta se spune ca este cea mai speciala zi din viata unui om. In aceasta idee, fotografiile care vor pastra amintirile de la nunta peste ani trebuie sa fie unice. Pe langa scenele teatrale, exista cateva idei simple care permit evitarea fotografiilor traditionale realizate in fata primariei, inevitabile, dar nu foarte atractive. Fotografiile trebuie sa fie realizate in acord cu tema nuntii, dar mai ales in conformitate cu personalitatea mirilor. Tendinta actuala urmeaza stilul artei plastice, cu o imagine meticuloasa, o atmosfera moale si culori pastelate.

admin@cutiutafoto

contact@cutiutafoto.ro

No Comments

Leave a reply